Är jag lite tokig?

Måste kanske vara det för att göra det jag gör…

Längtar jättemycket efter dom nya bebisarna fastän jag vet att det betyder att inte få sova eller kunna gå hemifrån några längre stunder förrän till jul…. Inte kunna slutföra en enda sak för att ett gäng småttingar kräver full uppmärksamhet.

Slussa hundar, grindar överallt. Allting knöligt och omständigt och stressigt….

Ändå ser jag fram mot det!

Det är så speciellt att få följa små valpar under deras första tid.

Och getmjölk ska jag köpa hem. Frysen är full av Mush. Mush blandat med getmjölk var en hit för att få Trollungen att äta. Det ska jag prova på de här kullarna också. Börja äta själv när mamma har fullt med mjölk har dom flesta shibavalpar svårt för att förstå vitsen med.

2 reaktioner på ”Är jag lite tokig?”

  1. Ja lite tokig är du allt:) men det är tur för oss som har shiba från dig och alla som vill ha en shiba från dig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.