Hur gick det i går?

Fantastiskt nog hann jag till alla möten. I tid dessutom. Lunchen blev 20 minuter. Åt 1 morot under hundrastningen. Bensinen tog inte slut heller fast det var nära. Vilken tur man har ibland!

Idag vaknar jag kl 02 och kan inte somna om. Tar god tid på mig med kaffe. Lite frukt som frukost. Det är kol mörkt på nätterna numera! Hösten är på väg. Nu hinner vi ut vid 4.30 – stackars hundarna är värda en lång promme. I natt har jag sovit i soffan med 2 vavvor och 1 stycke fet katt på mig. Boy har legat på golvet bredvid och gått med på att bli kliad på magen – då vet jag att jag är uppskattad! Inget slår en vanligtvis stolt shiba som går med på att ligga bredvid och bli kliad på magen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.