Passade på

Lara ska ju på utställning på fredag. Satte på henne utställningskopplet i går kväll för att träna lite och påminna henne om vad som gäller. Ikväll ska nog matte ta på sig utställningskläderna med skor o allt o träna lite till. Matte ska ha klänning, det ni! 🙂 Men är det Östgötamästaren så är det, glitter och glamour ska det vara. Tur att Lara fick ett guldkoppel i present i somras, det passar ju bra.

Hur som hest rantade Belle med runt och fick också på sig ett utställningskoppel – och jösses! Så lätt att träna och vilken studs i stående hon har! Plus att hon rör sig gudomligt vackert.

Dags att åka till ÖKKs utställningsträning med Belle! Teddy ska ju också dit så han och jag får träna lite plus att kanske Assi behöver finslipning? Anmäl er så kommer jag!

6 reaktioner på ”Passade på”

  1. Det är så roligt med utställning! Kul att Belle är så duktig också. Akimo var på sin första lilla ringträning i tisdags, både han och matte hade jätteroligt!
    Vi har anmält oss till valp inoff på SSUK specialutställning i strängnäs den 13 mars så nu övas det flitigt här hemma. Vårt mål är bara är att vara där och ha kul så de ska vi förhoppningsvis lyckas med 🙂 Vi håller tummarna för dig & Lara på fredag!

    1. Vet ej! 🙂 Ni får kolla och säga till mig!

      Heja Emmy och Assi! Säg till om ni vill ha specialgnuggning av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre + 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.