Puppisarna

20160827_074519

20160827_074604

Igår fick kullen flytta! Till en början hördes upprörda tongångar från dom små men natten har varit lugn så i längden var det skönt. Nu kan svala vindar blåsa.

I valphagen ligger medvetet sånt som Pärlan kan bädda med och så små saker att valparna inte kan krypa in. Dessutom saker med olika textur för valparnas utveckling. Valphagen tillåter också att valparna kan krypa omkring – vilket dom gillar.

Alla försök till ordning från min sida besvaras med oordning från Pärlans. Detta är morgonbilden. Nu ska vi gå ut på promenad!

5 reaktioner på ”Puppisarna”

    1. Ja tiden går! Hade det varit svalt hade jag flyttat dom från valplåda till valphage senare beroende på hur aktiva dom är. Den här valphagen byggs ut till en mycket större om ett litet tag. Jag använder i princip några av sektionerna till att avgränsa ett rum. När dom är 4 veckor flyttar dom ner till köket. Ibland fortsätter jag med att låta dom sova på natten häruppe hela tiden även om dom är i köket resten av dygnet. Ibland bor dom hela sista 2 veckorna i köket. Det beror på valparna och deras behov. Jag har märkt att valpar som får flytta runt lite blir mindre stressade av miljöombyte senare i livet.

  1. Där ser man. Man lär sig något nytt varje dag 🙂
    Det är så spännande att följa deras dagar. Tack ännu en gång för att du uppdaterar

    1. Jag vet hur det är att besöka en blogg 100 ggr varje dag och hoppas på nya bilder. Kort kommer senare idag – dom är ju 1 vecka idag! 🙂

  2. hehe ja, det är skönt att man alltid är välkommen in hit 🙂
    Ja, herregud vad tiden sticker iväg. Det känns som att det var igår dom fick komma ut till den här världen. För oss är det bara bra att tiden går lite snabbare 😉 Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.