Dag 11 del 1

Jahapp – vad ska man säga om erfarenheten av att sova i ett kloster bland mängder av människor? Totalt omysigt! Alla irrar omkring. Känner inte igen någon utom en irländare jag pratade med sista delen av vägen. Förföll till att äta av pilgrimsmaten eftersom jag inte ätit något under dagen och det var den sämsta måltiden hitintills. Brödsoppa – vätskan var god men bröd i stället för grönsaker eller annat vettigt? Äter tillräckligt med bröd ändå så nej tack. Sönderkokt pasta med tomatsås från burk. Sorry. Kan inte svälja sånt. Lite sallad – gick att äta. Pommes – helt vit och kall – gick inte att äta. Efterrätten 1 apelsin och 1 liten youghurt. Det tog jag, ska ha till frukost.

Kom på en ny användning för min buff. Satte den om ögon och öron så öronpropparna inte kunde trilla ut. Har jag sovit? Svar ja! Så många snarkar överallt att det blir omöjligt att bry sig.

Nu är klockan 05 och folk har börjat röra på sig. Det ljusnar inte förrän vid 07.30 och jag är inte sugen på att famla i mörker i evigheter idag, så jag ska ligga en stund till. Idag ska jag gå till Burgos. Det finns en väldigt fin katedral där!

En reaktion på ”Dag 11 del 1”

  1. Rara Lena.
    En liten morgonkram från lilla Hana och mig. Vi har tagit sovmorgon. Jag tror att lilla Hana längtar efter Darina och Olle. Dom har så trevligt tillsammans. Olle och Hana busar och leker. Härligt
    Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.