Dessa små änglar till valpar!

Första julen avklarad för de små! Det underlättade att vädret var så milt att ytterdörren kunde ställas upp. Valparna kunde vara ute och leka och komma tillbaka in trötta.

Dom var entusiastiska över matlagningen, men eftersom vi är veganer här i huset var det inte så mycket gott för hundar som tillagades!

Inga hundar fick julklappar i går. Det får bli vid ett annat tillfälle. Ville inte riskera att valparna skadades – genom att äta fel saker som tejp eller snören eller annat. I stället blev det gott att tugga på. Vilket förstås lugnade ner tempot.

Vid 20.00 gick dom ut och kissade sista gången och sen tvärsomnade dom. Matte också…. Trots tappra försök att se Svensson Svensson….

Sen sov dom ända till 3.

Nu är vi uppe för sista gången – tills nästa kull! – vid denna tid.

Så duktiga små barn! Det är alltid med dubbla känslor leveransdagen kommer. Det är verkligen dags för shibavalpar på 8 veckor att flytta. Samtidigt som ångesten slår till hos mig – hur ska det gå? Kommer folk att vara snälla? Eller kommer dom att bli taskigt behandlade? Förstår köparna verkligen vad dom får hem? Har min info gått in? Vad har jag glömt att berätta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.