Lisa?

Det här med dräktighet hos hundar är lite annorlunda och tålamodsprövande. Äggen susar fritt omkring och fastnar i livmoderhornen först runt 21-22a dygnet. Tydligen kan man, om man är duktig, känns äggen precis den dagen som små ärtor. Sedan mjukas allt upp och känns inte längre. Tikar går dräktiga i 9 veckor och fostren växer som mest först de sista 3 veckorna. Då kan man förstås både se och känna de små.

Lisa var 3 veckor på väg ca söndag-måndag. Om 2 veckor kan man börja gissa ja eller nej. Vid 5 veckors dräktighet är fostren stora som små spelkulor.

Det är fortfarande lite vanskligt med Corona så därför kommer jag att bestämma besökstider för dig som vill ha valp i just denna kull först när jag är mer säker.

Jodå, jag är fullvaccinerad med Astras, men det är tydligen så att 3 månader efter sista sprutan har man bara 15% skydd. Pilutta dej! känns det som, speciellt som att inga nyvaccinationer planeras för min åldersgrupp. Glömda och borta!

Så – jag vill vara säker på dräktighet först och jag tar endast emot besök från dig som är intresserad av valp från just denna kull.

En reaktion på ”Lisa?”

  1. Hej! Jag hörde av mig till dig precis när du hade parat Lisa. Vi håller tummarna och är fortfarande mycket intresserade av en liten valp om allt går bra.
    Mvh Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.