Valpar

—————————————-

Nya köer sätts upp inför varje ny kull. På Sutamuroku har vi inte köer som står kvar över långa tider. När en tik är dräktig sätter jag upp besökstider för er som är intresserad av en valp i just den kullen.

Man kan inte tinga valp innan man varit hit. Ni måste förstås se mina hundar så att ni vet, att ni vill ha en valp efter just dessa. Ni måste också se hur valparna växer upp så att ni vet, att era valpar kommer att ha det bra under sina första 8 veckor.

———————————–

Mimi, Astrid och Smille
Mimi, Astrid och Smille

Tider för att komma på besök sätts upp när en tik är parad. Titta under Besök.

Mejla lena@sutamuroku.com

85 reaktioner på ”Valpar”

 1. Hej Lena,

  Jag skulle vilja att du kontaktar mig.
  Har lite frågor som jag skulle vilja ha svar på, samt lite funderingar på valpköp under 2015/2016.

  Ser fram emot att höra från dig!

  Vänligen
  Sofi

 2. Hej Lena!

  Jag och min sambo är ute efter en shiba till sommaren 2015.

  Du får jättegärna höra av dig till oss 🙂

  God fortsättning!

 3. Hejsan. Vilken jättebra sida om hundrasen Shiba jag hittat här hos dig. Av en slump har intresset för denna ras och hundköp/fodervärd blivit en het diskussion hemma hos oss. Därför har jag ett helt gäng frågor jag vill ställa dig och hoppas på mailsvar snart för att kunna “prata mera”.
  Ha det gott!

 4. Hej
  vi funderar på att skaffa men vill veta mer om denna ras som vi fastnat för. Hur långt från gränna bor du? Kan man komma på studiebesök ? Om man inte kan köpa kan man bli fodervärd då? Är de barnkära Maila mig gärna

 5. Hej Lena!
  Jag och min sambo är mycket intresserade av att skaffa en shiba nu till våren/sommaren. Finns det några kvar? Finns det möjlighet att få komma och träffa dig och dina kompisar?
  Mikaela

 6. Det är väl inte så att det finns någon valp kvar att tinga? Vi önskar ju så gärna en shibavalp till familjen men, som du sade tidigare, så finns det ingen valp just nu??

  Hälsningar
  Lena

 7. Hej!
  Är väldigt intresserad av en shiba valp ifrån dig! Berättar gärna mer om mig själv i ett personligt mail mellan oss!
  Jag undrar vad priset är för dina valpar och hur lång kö du har?
  Jag bor i Malmö och är hundägare sedan tio år tillbaka!
  Kontakta mig snarast!:)
  Med vänlig hälsning, Anneli

 8. Hej!
  Jag är intresserad av att köpa en Shiba. Jag har läst om rasen och fastnat för den men skulle gärna vilja träffa en i verkligheten. Undrar om det finns några valpar på gång nu i sommar eller efter sommaren och om det skulle finnas möjlighet att hälsa på?
  Jag bor i Stockholm/Haninge, så skulle vilja veta lite mer exakt hur man tar sig till dig. Då vi inte har egen bil blir det eventuellt att åka kommunalt och hälsa på om vi inte lånar bil / Mvh Maria

 9. Hej!
  Vi har fått tagit bort vår gamla man och är inne på att skaffa val igen och Vi har blivit mer nyfikna på rasen av att läst på lite mer och tittat på den ett tag.
  Vi skulle vara intresserade av en valp från dig, såg att det kommer två kullar? Stämmer det?
  Mvh Emma

  1. Hej Emma – ja, 1 kull kommer om ett par veckor och sen planerar jag 1 kull som kommer att bli leveransklar i ca november.

 10. 12/8-15
  Hejsan! Jag undrar ifall för tillfället planerar någon valpkull framöver? Jag och min sambo är super intresserade och har blivit helt förälskade i Shibas.
  Med vänliga hälsningar
  Miriam Kamrén

 11. Hej!
  Jag är väldigt intresserad av att skaffa mej en shiba hund och skulle gärna får höra lite mer om just din kennel och om de finns valpar kvar?
  Har varit i kontakt med rasen förut och håller den varmt om hjärtat.
  Har lite frågor och funderingar som vi kan ta via mailen.
  Med vänliga hälsningar /
  Alexandra M

 12. Hej ! Magnus och Eva heter vi.. Vi är seriöst intresserad av era valpar.. Vi har en pigg och glad dvärgschnauzer tik som är 7 år samt en 14 år gammal jämthundshane som destovärre håller på att ge upp. Vi är även på väg att flytta ut på landet inom ett år.. Vi önskar nu skaffa en Shiba trippel eller sesam är önskvärt men vi följer förståss hjärtat o låter mötet avgöra vilken valp som vill hem till oss ..Ni ser ut att ha väldigt fina hundar och vi får en god känsla av er Kennel så maila gärna. Mvh Eva & Magnus

  1. Jag har mejlat er.
   Är ni säkra på att er mejl fungerar?
   Vad betyder shiba trippel? Sesam kan jag tyvärr inte lova eftersom jag inte avlar för att få den färgen.

 13. Hej,

  Jag och min sambo har länge velat ha en Shiba och nu är tiden rätt känner vi.
  Såg att många tingat tikar, vi är nog mest intresserade av en röd hane.

  Hör gärna av er 🙂

  // Björn

  1. Hej Björn! Jag har 1 tikvalp dom ska valpa i veckan som kommer och kommer att veta mer efter detta. De 3 valpar som finns nu är tingade.

 14. Hej! Jag och min familj är jätte intresserade av att skaffa en shiba. Jag har läst mycket om den och fastna bara mer. Hur går man tillväga nu? Ska man börja med att gå på shiba träffar innan man köper? Hur är dom med barn? Finns det något speciellt man ska tänka på innan man köper? Mvh

 15. Hej!

  Vi är ett par från Stockholm som är mycket intresserade av att köpa en shiba-valp från er kennel.

  Ser fram emot ert svar!

 16. Hej Lena är intresserad att köps en shiba hane eller fodervärd till en hane .är mamma till Fredrika som har Lily en helt fantaastisk och mysig hund hör hjärna av dig hälsningar Annelie Håkansson .

 17. Hej Lena tack för en trevlig pratstund i går och det ska bli roligt att köpa en valp ( hane )i vår hoppas du får en trevlig helg

   1. Ska bli så mysigt och underbart att köpa en shiba hane till våren längtar och att i våran familj kommer det att finnas tre chibor som kan busa och ha roligt tillsammans det kommer bli jätte bra hoppas att du får en bra dag

 18. Hej, Måns heter jag. Har varit intresserad av en shiba ett tag nu och vill gärna skaffa en om möjligheten finns. Kontakta mig gärna

 19. Hej Lena,

  Tack för en superfin hemsida med massa bra informatio! Jag och min partner är intresserade av en shiba, helst b/t tik. När finns nästa tillfälle för ett besök?

  1. Hej! Jag brukar sätta upp besökstider när jag kommer att ha valpar till salu d v s har osålda valpar eller har parat 1 tik.

 20. Hej, jag är lite intresserad av att köpa en valp. Men jag undrar om man kan få se ett foto eller liknande på tiken innan.
  Finns det en möjlighet att man kan få en valp lagom till sommarlovet som kommer, ungefär den första juni och frammåt.
  Hela min familj och släkt är en “backup”. De skulle ställa upp i ur och skur.
  Jag är intresserad av rödbruna hundar.

   1. Hej, det går ju tidigare förstås. Men när är den senaste tiden på våren man kan köpa en valp?
    Jag och min släckt är redo för en till familjemedlem.
    Vi har våra famnar öppna!
    MVH//

    Evy Roberts

 21. Hej! Kikade runt lite på din sida. Jag och min sambo är intresserade av att skaffa en shiba. Skulle gärna vilja veta lite mer, om någon kull är på gång. Priser och så!

  Mvh S

  1. Vet ej just nu om jag har kull på gång. Har tik parad men det tar 1 månad till innan jag kan se om hon är dräktig

 22. Hej Lena,
  Jag är intresserad av att köpa en Shiba tik till sommaren 2017, Tacksam, om du hör av dig när det finns planerade kullar då.
  Hälsningar Melin

  1. Jag har kullar planerade nu som du kan se om du följer min blogg. 🙂 Måste överlåta till dig att hålla reda på mig, jag hinner inte med annars! 😉

 23. Hej Lena,
  Jag är fortfarande intresserad av att köpa en shiba valp av dig och skulle vara mycket tacksam om du kunde kontakta mig. Jag vill gärna veta mer om det är någon kull som är på gång samt hur jag ställer mig i kö.
  /Melin

 24. Hej! Jag och min sambo är mycket intresserade av att adoptera en shiba av er. Vi kommer gärna och hälsar på nästa träff och berättar mer om oss själva.
  När är nästa träff & när kommer ni ha valpar till salu?

  Samer Yousif
  Skarphedensväg 6B
  141 32 Huddinge
  0704033099

 25. Hej
  Jag undrar hur mycket en valp kan kosta? Jag är relativt intresserad av att köpa en nästa år. Skulle även jättegärna få vet när valparna finns tillgängliga.
  Tack
  Teodor

 26. Xera mår bra men hon är bara 3 veckor dräktig och säkert vet man inte förrän om 4 veckor till. Om 2-3 veckor kan man gissa. Om man tar ultraljud kan man inte se något på ytterligare ca 1 vecka. Det tar tid innan fostren fastnar i livmoderhornen och börjar växa.

 27. Hej Lena
  Jag och min familj är mycket intresserade att skaffa hund och blivit intresserade och läst mycket om Shiba. Träffat en hel del Shibas här i Stockholm och blivit förtjusta i temeramentet hos dem. Vi har hundvana men aldrig ägt egen hund. Undrar hur det ser ut med ev ny kull hos dig? Med vänlig hälsning, Anna

 28. Hello Lena,

  My partner and I are looking for Shiba Inu puppy for sale. Do you have any puppies available at the moment. Thank you in advance!

 29. Hej! Jag undrar om ni har någon shibavalp till salu och lite vad dem kostar? <3 Skulle bli glad för ett svar

 30. Hej Lena,
  Hoppas allt är bra med dig och dina hundar!

  Jag och min sambo är väldigt intresserade av att köpa en shiba och mailade tidigare i veckan. Skriver här också ifall det är rörigt i mailboxen.

  Hoppas få höra från dig snart!
  Mvh,
  Eric

 31. Hej, såg att ni hade valpar på gång. har letat några månader nu efter en shiba valp. Finns det någon möjlighet att få tag i en hos er? har försökt maila till er tidigare men inte fått svar.

  Mvh
  William Anckers

 32. Hej!
  Jag har letat efter en shiba valp och hittade er kennel, finns de någon valp kvar? Isåfall är vi väldigt intresserade 🙂

 33. Nu vart det lite knasigt, min kommentar visades inte i sin helhet, haha.

  Det jag skulle skriva var att du får gärna se över mitt mejl och svara när du har tid då jag är väldigt intresserad av att skaffa en Shiba. 🙂

  Mvh,
  Razmus

 34. Hej, jag och min sambo är väldigt intresserad av att köpa en shiba. Hur ser det ut med kommande valpar framöver och kan man skriva upp sig i kö eller liknande?

  Med vänlig hälsning, Therese

 35. Hej, har mejlat er men ej fått något svar.
  Tänkte kolla om ni har någon kull på gång då vi är mycket intresserade av en Shiba Inu.
  Hör gärna av er om man kan planera in ett besök eller liknande.

  Med vänliga hälsningar, Emily Persson.

 36. Hej Lena,
  Mon der er nogen kuld på vej? Vi er meget interesserede i en lille shiba hvalp.

  Mvh Louise

 37. Hejsan,

  Jag och min sambo har i många år gått i tankarna om att skaffa en Shiba, då våra studier nu börjar gå mot sitt slut och framförallt min sambo har jobb som tillåter hund (golftränare), så känner vi att det är dags att börja leta möjligheter.

  Har ni någon kull planerad? Hör gärna av dig.

  Med vänliga hälsningar,

 38. Hej Lena!

  Jag och min fru har haft länge i tankarna att skaffa en shiba, då jag jobbar på distans skulle detta passa mig perfekt. Skulle vara snällt om vi fick komma förbi och se hundarna samt deras mor.

  Har ni någon kull planerad? Hör gärna av dig.

  Med vänliga hälsningar
  Simon

 39. Hej, vi letar etfter en shiba valp då vi länge har velat ha en ny familjemedlem. Har ni eller har ni någon planerad kull?

 40. Hej Lena,
  Vi vill gärna skaffa en shiba valp. Har ni planerad valpkull på gång?
  Kan vi boka en tid för besök?
  Lämna intresseanmälan?

  Hälsningar, Inna

  1. Hej Lena.
   Vi är ett par som länge letat efter en shiba, då vi är väldigt intresserad så hoppas vi på du har en planerad kull.

   Mvh
   Maya

 41. Hej,
  Vi tycker om Shiba mycket, speciellt min dotter. Vi är ett barn familj, så vi planerar har en hund som vän med barn, kanske de kan växt upp tillsammans. Så om ni har något nyhet om Shiba valp som hane, var snäll att lämna meddelande till mig?! Vi är intresserade!! Dessutom bor vi i Stockholm. Eller kan du sätta oss i kö?!

  Se fram emot ditt svar!
  Tack!

 42. Hej Lena!
  Jag mailade dig för några veckor sedan, jag och min sambo är väldigt sugna på en shibavalp av dig och har lite frågor kring det. Ser fram emot att höra från dig!
  Mvh, Matilda 🙂

 43. Hej!
  Jag heter Denise Melin, är 66 år och vill väldigt gärna ha en Shiba. För fem år sedan dog vår Jack Russel terrier och vi har väntat med att köpa hund tills dess jag slutat arbeta, min man är pensionär. Vi bor i Stockholm och vi har träffat flera shiba-hundar här och pratat med ägarna och vi tror verkligen den hunden skulle passa oss. Vi har även en stuga i Jämtland där vi är ofta och vandrar eller åker skidor. Vi har mycket tid för en hund nu och vi skulle så väldigt gärna vilja ha en Shiba. Vad tror du? Hur går det till? Är det möjligt att få köpa en valp från er?
  Hälsningar
  Denise Melin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Blogg om det som händer på kennel Sutamuroku. Mycket bilder, många berättelser om stora och små händelser i en shibaflock. Välkommen in!