Veterinären

Hur många av er följer-

Korståg för lägre veterinärkostnader –

på FB?

Jag är helt tagen av hur mycket det kan kosta med en sjuk hund! Speciellt om den ska opereras eller vara inneliggande. Summor runt 50 000 eller mer är inte ovanligt.

Tack och lov att jag har en frisk ras! Också chihuahua är faktiskt en frisk hund även om man inte kan tro det. Men också friska hundar kan råka illa ut. Det gäller att ha hunden försäkrad! Vill man hämta ut sin hund på helgen kan djursjukhuset inte göra direktreglering med försäkringsbolaget och djursjukhuset kräver betalning innan hunden lämnas ut. Så det gäller att ha några månadslöner sparade utifall! För varje dygn hunden ligger kvar på sjukhuset ökar kostnaden dramatiskt.

Igår tappade Darina sin sista hörntand. Jag hade precis bestämt mig för att ringa veterinären nu på morgonen för att beställa tid för utdragning. Så tappade hon den! Där sparade jag ett antal tusenlappar. Eller hon sparade åt mig…. Otroligt så dyrt det har blivit.

Om din hund har en åkomma som inte är akut – ring gärna runt och kolla veterinärernas priser! Det kan skilja sig tusentals kronor mellan olika veterinärer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 18 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.