1a maj

Brukar ni gå ut i demonstrationståg? Själv har jag aldrig gjort det.

Men nu börjar jag reta upp mig så förbannat på riskkapitalisterna inom djurvården AniCura och Evidensia att jag ångrar att jag inte dragit igång demonstrationståg angående dom.

Det finns gott om exempel på hur personalen jobbar – underbemannade? – hårt och inte tar emot sjuka och döende djur utan skickar vidare till annan mottagning 20-30 mil bort – som inte heller kan ta emot.

Priserna ska vi inte prata om! 50 000 eller mer är inte ovanligt.

Jag förstår inte hur det kan komma sig att personalen går med på sådana villkor och går med på att riskkapitalisterna stoppar vinsterna i egen ficka och blir snuskigt rika på både personalens men framförallt djurägarnas bekostnad!

DET FÅR VARA NOG!

Vi borde ha gått i demonstrationståg idag – i hela Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.