2016 är här!

Hoppas ni har det bra och att alla “mina” hundar mår bra och har haft en bra nyårsafton!

20151231_235826
Trött Pärla!

20160101_000222
Boy sover.

20160101_000228
Mimi och Lara vid min ena sidan.

Här sovs det på 12-slaget!

Little Feet på Bose – TVn högt på – massa gott godis framlagt men det behövdes inte – det ska jag ge hundarna när smällandet slutat…..

Tusen hälsningar till er alla!

11 reaktioner på ”2016 är här!”

 1. Akimo vaknade runt 12 slaget och fick då ett ben med ankfilé och sen var det de enda han tänkte på. Det var första gången han fick ett sånt och han vart helt såld. Tur för oss alla 3 för det smällde rejält utanför. Vi är så lättade över att han inte blev skrämd 🙂

 2. Yukiko sov och vaknade av smällandet men tycktes inte bry sig om det. Försökte somna om men lyckades inte. Så det blev till att vara uppe en stund innan hon gick och la sig igen efter att ha varit ute och kissat. Inte ute i det värsta smällandet utan det var enstaka smällare som tyvärr förekom även runt 00.30. Hade hoppats på att slippa gå ut för att inte riskera att hon skulle bli rädd. Lyckligtvis gick det bra!

 3. Skönt att höra att Funnys valpar klarade nyår bra. Funny som förut inte varit skotträdd blev tyvärr rejält skrämd i somras när vi tittade på skeppet Ostindiefararen Göteborg. Helt oförberett sköts det med kanon precis där vi stod . Efter detta tycker hon inte om när det smäller. Nyår i gillestugan gick dock ganska bra och rädslan sitter inte i någon längre stund som väl är.

  1. Ja, för det är ju så. Det finns anledning till att jag varje år tjatar om att vara rädd om hunden. Den kan bli skrämd när som helst under hela sitt liv.

   Så fortsätt vara rädd om era hundar!

  2. Usch stackars Funny! Vilken tur att ni har en gillestuga att hålla till i.Vi funderar på att hyra stuga till nästa år så han inte blir skrämd då för de smällde så högljut här så lägenheten vibrera. Det är ett under att han var så obrydd över det hela 🙂

   1. …man får liksom andra prioriteringar när man får hund…. 🙂 🙂 🙂

    Helt plötsligt är det inte dom största fyrverkerierna och den värsta festen som gäller, utan “var kan vi få lugnt…..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.