Akimo….

IMG_1116-1

IMG_1140

Det kommer så goa berättelser från alla 3 valparna – men alla gick upp kl 3 i morse…

Här några bilder på Akimo….
(den där bädden är helt perfekt ur shibasynpunkt, alla hundarna härhemma är avundsjuka….)

8 reaktioner på ”Akimo….”

  1. Jag beställde den via jobbet som företagskund på pet-food.se. Såg däremot att hundteknik.se säljer samma bädd och där kan man beställa hem den som privatperson. Går du in på hundtekniks hemsida och söker på “Othello bädd” så hittar du den där 🙂
   (Den ser ljusbrun ut på bilderna de använder på hemsidorna men den är mycket mörkare i verkligheten)
   Akimo älskar den!

  2. Tror att även Djurmagazinet har dem. Om inte annat så är de väldigt lika. Ska skaffa en sån åt Yukiko om någon vecka när vi vet om hon låter bli att bita i sin bädd. 🙂

   1. Nja, nu tänker du lite tokigt Susanne. Hundbäddar är förbrukningsvaror. Det är kanske bättre med en trygg valp som får sova i en mysig omslutande hundkorg? Den kanske inte biter i den nuvarande. Men ska du säkert veta att den aldrig biter i nån alls får du kanske vänta i 15 år….
    Man måste ändå tvätta hundbäddar ganska ofta. Dom blir fort utslitna.

    1. Ok Lena! Nu vet ju inte du vad vi har för bädd och utifrån det känns din kommentar lite onödig. Så här får du förklaring till hur vi tänkt. Förbrukningsvara – ja! Tvätta – självklart! Kvalitet – naturligtvis! Att inte köpa en av de dyraste det första man gör – vårt val! Vi har ändå tittat på just den sort som beskrivs men valde en lite billigare som första bädd – fel? Tycker inte vi! Valpen växer och behöver större bädd ganska snart tänker vi! Fel?! Känns ändå viktigt att se om valpen väljer att bita i sin bädd/ tugga sönder – ingen garanti för att den aldrig gör det men ger indikation på behovet/val av nästa bädd. En trygg bädd för valpen – finns väl flera bäddar att välja på, eller? Trygghet för valpen måste väl ändå visas/ges på flera olika områden, eller?

     Yukiko verkar onekligen trivas i den bädd hon har nu. Sover till största del i den på natten, endast korta stunder hon väljer att ligga på fällen som finns bredvid. Även på dagen väljer hon att lägga sig i sin bädd – borde väl visa att hon känner sig trygg där?

     Rätta mig om jag har fel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.