Animail

Längre tillbaka handlade jag all hundmat på Animail – tänk att få hundmaten hemkörd till dörren så praktiskt! och faktiskt lite billigare än i affären var det t o m – men sen blev det allt dyrare och servicen sämre.

En sommar tog det 3 veckor att få maten – och ofta var det fel sorter som kom. Man blev ändå tvungen att åka till affären och handla liksom.

Så jag slutade handla på Animail.

Nu letade jag ben med anksmak och hittade en sort på just Animail. Döm om min förvåning när benen dessutom kom inom 1 vecka.

Men självklart var det fel i leveransen som kom. Jag fick 1 ben med bubbelgumsmak i stället för 1 förpackning med 10. Påtalar detta för kundtjänst som säger, att dom verkligen ska gå till botten med detta och inte kan förstå vad som hänt bla bla… – men hallå! är inte detta vad som alltid händer på Animail??

Sen vill dom inte skicka benen eftersom jag bor i Norge. Utan skicka pengarna tillbaka MINUS avdrag för det enda ben jag fått…

Nä nä! Jag svarar att jag bor i Sverige och vill ha mina ben.

Det har jag inte fått svar på. Tror ni dom öppnar 1 förpackning med 10 ben och tar ut 1 och kanske sänder mig resten? Och vad tror ni – kommer jag att få betala frakten?

Det ni! Får vi se!

Spänningen stiger.

En reaktion på ”Animail”

  1. Beställer kattmat en därifrån…blir en gång om året ( köper alla säckar direkt) och fått det jag beställt hittills, men så har jag bara haft med dem att göra 3 gånger på 3 år Hur har de fått för sig att du är i Norge?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

16 − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.