4 reaktioner på ”Är ni säkra på”

  1. Ha ha, tänkte att nu kommer det en bild på valpar men så var det inte. Tycker håret går hyfsat lätt att dammsuga upp iallafall och dom fäller ju inte jämt .

  2. Oja! Jag tycker ändå att en shiba fäller lite hår om jag jämför med föräldrarnas cockerspaniel. Med shiban är det ju hår periodvis, med cockerspanieln drivor med hår hela tiden

  3. Haha, vi var på kurs igår kväll. Maya ställde sig fint framför mig så jag passade på att skaka lite päls och tussar av henne. Efter en stund såg jag att människor runt om oss tittade på oss i skräck, haha! De var inte beredda på alla tussar som flög av.

  4. När jag tittar på sociala medier så finns det folk som rakar sina korthåriga chihuahuor för att man tycker dom fäller för mycket! Ack ja ack ja tänker jag – folk har aldrig haft en shiba i full fällning därhemma….nej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.