Bara

…1 pöl i valprummet inatt. Det tar sig.

Vi går ut och går en sväng varje kväll. I mörkret. Men nu när det är frost syns dom små ändå. Dom är väldigt entusiastiska över promenaderna.

Dom har börjat äta massor av färskfoder. Och i natt var första natten dom sov utan sin mamma. Jag brukar höra Funny ryta åt dom vid 1-2 tiden – då vill hon inte amma mer. Men i natt sov dom faktiskt till 3.30.

Skulle ha åkt bil först gången ikväll men vi får besök så det får skjutas på. I morgon kommer också besök så det får bli på fredag vi åker bil. Får åka varje dag hela helgen i stället och kanske vi hinner med ett stadsbesök också. Om vi kan få lite hjälp.

Måndag är det dags för besiktning. Bytte veterinär för den jag hade till Zum-barnen var inte speciellt bra eller trevlig. Urjobbig. Henne går jag aldrig mer till.

På “min” veterinärmottagning gör man så stora förändringar att jag känner att jag snart måste leta upp en ny mottagning.

En reaktion på ”Bara”

  1. Tack för att vi fick hälsa på och ge Funny en försenad födelsedagspresent. Valparna är underbara. Jag blir lite avundsjuk på deras blivande ägare som snart får hem dessa underverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.