Belle

IMG_4039

Titta så fina bilder på Belle!

Belle har börjat valpkurs. Matte hälsar att Belle skötte sig väldigt bra – stressade inte omkring som de andra valparna utan lade sig mitt på golvet och sov.

Mattes förtjänst som har utvecklat sin valp så fint! Väldigt bra gjort att kunna slappna av i helt ny miljö och med främmande hundar runt sig. Men så vet jag också hur nära sig Elin har haft Belle under första valptiden och sett till, att hon haft det tryggt och bra.

Också Funnys och Katashis förtjänst – det har gett mentalt väldigt bra valpar att kombinera Hanas linjer med Funnys. Både Hana och Funnys mamma är japanska direktimporter. Valparna har blivit intelligenta och lättlärda och – för att vara shiba – följsamma. Jag är nöjd! Hoppas ni valpköpare också är det!

4 reaktioner på ”Belle”

  1. Söta Belle! Så duktig. Funny & Katashi har gjort ett väldigt bra jobb. Vi kan inte bli nöjdare än vad vi är 🙂

    1. Även du ska ha beröm Lena! Vi har träffat många som blir imponerade över hur social Akimo är för att vara en shiba o blir nyfikna på uppfödaren. Tackar dig för att du gett valparna den bästa tänkbara start i livet. Vi gör allt för att behålla de fina egenskaperna du lagt grunden till.

  2. Underbara ni – men jag kan faktiskt inte ta åt mig hela äran. Hur väl hanterade och väl uppfödda valpar jag än lämnar ifrån mig – så är det resten som spelar roll. D v s ni alla fantastiska valpköpare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 18 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.