Dag 13 del 2

Precis när jag satt utanför byn Ermita de San Nicolas och kände mig rätt usel kom en man fram till mig, log, gav mig denna och gick igen

– en gul Camino-pil. När man går Caminon blir man väldigt fäst vid gula pilar. Det är dom som visar riktning och vart man ska gå. Jag tog det som ett tecken!

Ser ni den lilla vägen? Den har jag gått idag.

Andra dagsbilder:

När det var ca 5 km kvar till Fromista gick vägen bredvid Canal de Castilla. Det var en riktig kanal med sluss och allt!

Jag passerade Fromista och vidare till Poblacion de Campos. Hungrig och trött och det var väldigt varmt. Tittade in på 2 albuerge, det sista var trångt och eländigt. Blå plast på sängarna. För att få säng där måste man gå till ett hotell en bit bort. Jag gick bort till hotellet och sen så jag “Nehej min vän, inatt blir det hotell och sova ensam “. Jag fick direkt ett glas sangria i handen och på rummet fanns lite godis. Ni hör ju? Jag har beställt pilgrimsmeny – igen – och hoppas det inte är för äckligt.

Inatt får jag hosta hur mycket jag vill. Ingen kommer att snarka.

🙏 Buen Camino!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.