Dag 17 del 1

Idag är det kallt ute. Inte så kallt i mina ögon, 11 grader, men det ser inte ut som om det ska bli mer än runt 20 i eftermiddag heller. Så skönt!

Batterierna i pannlampan har helt tagit slut så jag kan inte starta för tidigt. Dessutom vet jag inte riktigt var leden går för den är inte så väl markerad. Skulle behöva att fler startar innan jag börjar gå så jag kan följa efter. Klockan är 06 och folk börjar röra på sig. Makalöst att det har varit så tyst i natt med så mycket folk. I går kväll höll några på och spelade gitarr och sjöng länge. Annars är pellegrinos trötta på kvällarna. Någon gång mellan 20-22 vill folk sova. Märker inga som dricker eller är påverkade. Det tar på krafterna att cykla eller gå långt varje dag.

Det finns 2 saker som jag har lärt mig på Caminon –

Du behöver inte så mycket
Du får det du behöver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.