Dag 9 del 1

Vaknar till runt 5.30 och konstaterar att tanten ligger kvar. Och verkar levande fortfarande. I går kväll ramlade hon ur sängen med ett jättebrak och slog sig så hon nästan grät. Tur det inte är höga sängar. Då kunde det ha gått illa.

Hon frågade mig när jag brukar gå upp och sa att själv går hon upp ännu tidigare. Helt ok! sa jag. I don’t mind at all!

Nu ligger hon ändå och klockan är runt 06. Hoppas hon inte är sjuk!

Det finns olika saker vi måste träna på Caminon. Jag vet några jag måste träna på!

1. Sova. Över huvud taget.
2. Jag avskyr att sova med andra människor eftersom jag är så lättstörd. Check!
3. Jag verkligen hatar att sova med folk som snarkar. Check!

Nu ska jag och förkylningen och de onda fötterna ta nya tag. Räknar med att inte börja gå före frukost vid 07. Det finns cafeterior som säkert öppnar runt 07. Det är över 1 mils vandring till nästa ställe och jag måste ha mat innan….

Måste i sammanhanget om sömn nämna min underbara lilla Cumulus sovsäck som väger under 300 gr. Ljuvligt varm och mysig även en natt som denna som varit iskall- love it! Vem kan sova när det är satans varmt…

Dessutom älskar jag en gammal fleece som fick komma med i sista minuten. Den här jag förstås på mig när det blir kallt men använder den även som extrakudde. Har en resekudde med mig som jag aldrig använt. Borde lämna kvar den nånstans.

P.S. Tanten lever och är uppe. D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.