Dagens skratt

Jag måste säga att Chihuahua-folket är speciella… Jag läste någon undersökning där just de ägarna var beredda att lägga ner mest pengar på sina hundar. I deras inlägg i chi-grupper benämns hunden i vartenda inlägg som “mammas älskling” och “mammas hjärta” etc.

Idag fick jag läsa något nytt – en matte ska åka på semesterresa till utlandet och mår så dåligt över det. Hon har inte rest ifrån sin chi på 5 år. 5 år! Förra gången hon åkte blev han ju ledsen…

Nu undrar hon om hon inte kan prata med sin hund över Face Time. Och jodå….Hon får många svar från folk som faktiskt har gjort det och gör… Pratar med sin hund över Face Time…

Det visar sig att de flesta hundar blir stressade av att höra mattes röst utan att se henne och känna doften av henne.

Förlåt men nu måste jag skratta. Det är ju en hund! Inget barn… Ingen människa. I nästa läge hamnar hunden på Blocket. “Min lilla pälskling trivs inte hos oss längre så nu måste hen få ett nytt hem”.

Det är en HUND! Trivs den inte så får man ordna så den gör det! Den överlever om man reser bort! Face-time klarar de flesta hundar inte av för de förstår det inte. Och kan inte tolka det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.