Det är klart

Ja, att det är kvinnorna som oftast jobbar fastän dom är sjuka. Klart det.

Undrar hur samhället skulle klara sig utan kvinnor. Eller om kvinnorna började strejka i sin omsorg om vård av man barn och arbetsplats. Vad tror ni.

Jag är personligen lite inne på strejk. För min del är vård av man och barn inte längre aktuellt men däremot vård av arbete. Vård av mig själv och hem får stryka på foten först förstås. Strejken gäller aldrig vård av hund. Men definitivt borde jag fundera på att trappa ner på vård av arbete.

Varför jobbar vi fortfarande över 40 timmar i veckan i detta land? Jag fattar inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.