Det ena och det andra

Det är mycket som händer! Terror och sexuella övergrepp/ofredanden, asylsökande och ensamkommande flyktingbarn, regeringskriser…m m…

Så mitt i allt detta är det lite kul att se att journalisterna gjort vad dom alltid gjorde förr i världen – lite undersökande journalistik – denna gång om kommunals vilda leverne på medlemmarnas bekostnad.

Jag har länge undrat om “alla” sköter sig nu för tiden – ja utom invandrarna förstås…. Ja och utom SD och gänget. Men dom går liksom utanför ramarna. För allt.

Så mej piggade historien om Kommunal upp…

OCH på den plats där man numera hittar all info man vill ha – FB – kan jag läsa, att MAX fr o m slutet av januari kommer att ha FLERA vegetariska alternativ i sina menyer och dessutom en vegansk. Heja Max jag kommer!

Fast jag äter nyttigt för det mesta så kan jag bli så supersugen på pommes och hamburgare och nej….Skulle aldrig falla mig in att köpa hem pommes och äta det hemma… 🙂 Men på Max eller motsvarande kan jag väldigt väl tänka mig det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.