En prins är född!

Grattis Victoria och Daniel. Kul med ett barn av varje kön.

Sitter och lyssnar på intervjun journalisterna gjorde med förlossningsläkaren och inte var det speciellt begåvade frågor – jag fnissar lite. Kanske skulle man byta yrke och bli journalist? Tror jag skulle gilla det. Eller så skriver jag den där boken som ligger och skvalpar inom mig och väntar på att få komma ut.

För att återgå till kungahuset – roligt för Victoria och Daniel som jag gillar mycket bättre än Madde och Chris. Ni vet, dom uppför sig mera ordentligt och svenskt. T ex att inte ploppa ut ett barn om året utan ha mellanrum. Det gillar jag som ordentlig svensk. Dessutom tycker jag om Estelle. Hon ser så genuint glad och välbalanserad ut. Som om hon lever ett gott liv så som barn ska. Men så kommer pappa från Hälsingland också. Urskogarna fostrar sina invånare på ett speciellt sätt.

Någon sa att har man t ex lärt sig simma i Ljusnan så kan man simma överallt. Iskallt och strömt så man verkligen måste kämpa. För att överhuvudtaget komma framåt. Skapar sega människor som är fostrade att inte ge upp. Kanske är det sant! 🙂

Jag tror också att skogarna skapar människor med ett speciellt förhållande till livet. Man ska inte glädja sig för mycket för det kan snabbt bli värre. 😊

Nu är jag nyfiken på vad lillprinsen ska heta!

En reaktion på ”En prins är född!”

  1. Jag har snarare tänkt tvärt om. Har hört att vi i Sverige sticker ut då vi gärna skaffar syskon tätare än i vissa andra länder. Kändes som att media tryckte på om syskon efter bara ett år. Då tänkte jag heja Victoria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.