Får be om ursäkt….

Inga uppdateringar har förekommit på mycket länge….

Här har allt gått vidare som vanligt. Jag har blivit pensionär på riktigt och lite tappat greppet om bloggen i den vevan…. Det tar tid att vänja sig vid att göra ingenting eller snarare att vänja sig vid att göra andra saker. Än att arbeta.

Det roligaste jag gör numera är att fortsätta rida islandshäst. SÅ roligt! Längtan efter en egen islänning är stark… Det gör mig så glad, att rida! Det enda som är tråkigt är att jag inte får vara glad oftare än 1 g/v.

2 reaktioner på ”Får be om ursäkt….”

  1. Kul att du är tillbaka med bloggen! Har saknat och oroats. Längtan…. måste man alltid längtat efter något?.
    Tidigare trodde jag att jag skulle längta ihjäl mej efter en Shibavovve….och nu när ett litet efterlängtat yrväder flyttat in…… ja, då upptäckte jag att jag ändå ville fortsätta att följa din blogg! Och så var det bara tvärstopp! Hoppas nu att du och vovvarna fortsätter att ha det bra på alla sätt. Och att du gillar att fortsätta blogga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.