Fastedag 3 – lunch

Mellis både för och eftermiddag är mixade jordgubbar och spenat. Så inte bara juice alltså.

Undrar om det var det som gjorde mig så hungrig?

Lunch dag 3
Lunch dag 3

Lunchen består av
Apelsin
Äpple
Broccoli
Selleri
Morötter
Rödbeta

Vacker eller hur?

Gott också! Apelsin balanserar upp sellerin i smak.

Vet ni att om man äter en smak som man avskyr i 5 dagar i följd så vänjer man sig vid smaken? Så var det med mig och selleri. Jag avskydde verkligen den smaken! Men det är en otroligt nyttig grönsak som t o m sägs kunna bota nervskador. Så jag bestämde mig för att vänja mig och började t o m tycka om smaken. Nu är det länge sen jag åt den och till min förvåning är aversionen tillbaka…- om ändå inte lika kraftig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.