Fastedag 6 – lunch o middag

Återigen en dag med ont om tid. Druckit tillräckligt med vatten men inte juice.

Framåt kvällen var jag så hungrig att det enda jag ville ha var chia-bröd från Östenssons med tomat och getost. Lyckades inte stoppa mej själv från att stanna till i affären. Hittade inte det chia-bröd jag letade efter men hittade ett annat – gluten och laktosfritt. Åt 3 små bitar! Med tomat och getost. Fick inte så ont i magen som jag trodde jag skulle få…

Började jogga en del på kvällspromenaden med hundarna..

Hem och juicade igen. Överlade med mig själv om jag skulle sluta fastan…. Men eftersom dom värsta hungerkänslorna lagt sig sköt jag upp beslutet…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.