Fastedag 9 – morgon

Har sovit länge i natt också. Hade sovit 10 timmar om jag fått men tyvärr ringde väckarklockan.

Måste vara tidigare på jobbet idag och är supertrött men måste inte på samma sätt tvinga mig till att göra morgon sysslorna som att byta vatten i skålarna och rensa kattlådan. Fixade enkelt min morgon juice av selleri och en termos att ta med till jobbet. Inget socker som matar cancerceller, candida och whatsoever.

Det är som att saker går lite lättare. Skulle nog helst vilja vara hemma och kunna vila mer.

Det värsta är cravings efter kaffe som är jättestark. Jättestark. NÄR får jag min första morgon cappuccino? NÄR?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 19 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.