Fintjejerna

20151211_043123-1

Bästa vänner!

Här sitter dom, ganska så nakna vid det här laget. Zum och Funny. Klockan är 4.30. Dom tittar på hur jag sen 1 timme tillbaka forslar valpar in och ut. Helst bara 2 i taget. Många valpar ute samtidigt gör det svårt att kissa och det kan låta så mycket om dom att grannarna väcks. Inte bra.

Det är Zum som bestämmer allt bland hundarna härhemma. Funny är vad Milan skulle kalla en follower. Hon är ingen ledartyp utan mår bäst av att ha någon som bestämmer över henne. Någon att följa. Hon älskar Zum.

Om bara några dagar flyttar Zum. Idag ska jag bada och klippa klor på henne så att hon är fin till hemresan. Så fin man nu kan vara! När man är nakenfis.

1 timme kvar tills morgonrastningen. Valparna har hållit igång en dryg timme. Dom börjar komma in i det uppjagade stadiet. Dom springer fort och låter mycket. Då är det snart dags för en tupplur. Det är då vi smiter ut. Det gäller att göra det vid rätt tillfälle. Dessutom får dom lite torkad kyckling att tugga på då. Så hinner vi ut. Idag har jag semester så det blir en extralång morgonpromenad. Det blir det alltid på lediga dagar. Då är vi ute ett par timmar på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.