Försöker tänka

– att det är sommar och ÄN SÅ LÄNGE – inte varmt utan tvärtom härligt svalt! – men jag måste medge att den här pensionärstanten är rejält trött och sliten nu.

Vill vara ledig! Vill sova! Vill äta frukost länge!

I går åkte jag och handlade nya walking-skor. Problemen med rygg och svullen fot fortsätter. Behövde bättre skor än de ingångna Salomon jag använde. Nu blev det ett par Asolo. Jag som redan har långa fötter behövde ett par som är 2 nr för stora med plats för dubbla strumpor. Känner att jag har stora båtar på fötterna men OJ! så sköna dom är!

Sen hittade jag en resehandduk som bara väger 28 gr och en gaffel-sked i plast som inte heller väger mycket

Letade efter en tunn nylonbag att stoppa ryggan i – hittade ingen. Googlade och hittade IKEAS blåa med dragkedja. Beställde och hoppas den funkar. Bra att ha ifall inte ryggan funkar som handbagage på flyget som det är tänkt.

Ni hör! Caminon närmar sig! Nu är det bara vavvorna kvar som det inte är helt bestämt kring och förhoppningsvis funkar det med övriga hundar. Håll tummarna!

En reaktion på ”Försöker tänka”

  1. Du kör väl ullkläder? Strumpor o tröjor iaf. Ull är det bästa. Skönt, luktar inte o känns inte blött om det nu skulle bli blött o torkar fort.
    Och kapa skaftet på tandborsten om du jagar vikt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sju =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.