Från finaste Lily

IMG_33201

….med matte kommer fina kort – Lily var en sådan speciell valp…. Under några dagar när hon var 4 veckor var hon sjuk – fick en urinvägsinfektion och kissade blod. Veterinären varnade mig att det kanske inte skulle gå vägen. Så liten…. Jag åkte hem med penicillin i sprutor. Fick ge henne varje dag.

Det är så lätt att tänka – nej, hon ska inte lida, inte en massa behandlingar, då tar jag bort henne…

Men några dagar senare såg jag en sådan stark personlighet… Lily berättade för mig att hon hette Lily och att hon skulle bo hos en ung flicka.

Då fanns ingen ägare påtänkt ens.

Lily blev inte bra på de första behandlingarna. Det gick åt några sprutor till. Men sedan har hon varit frisk och infektionen kom aldrig tillbaka.

Vi hade tur. Lily och jag.

Lily fick bo hos en ung flicka precis som hon sade till mig. Och nej – jag har aldrig varken förr eller senare haft en valp som förmedlat sig till mig på det sättet….

3 reaktioner på ”Från finaste Lily”

  1. Min finaste älskling, en sån personlighet den lilla varelsen har. Hon behöver bara kolla på mig så ver jag vad hon vill och när hon vill mig någonting kommer hon till mig och visar mig vart jag ska komma.
    Är evigt tacksam över henne <3

    1. Det är så helt speciellt när man får den kontakten med sin shiba. Det går inte att jämföra med något annat i hela världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.