Friday Bloody Friday

Eller Sunday ska det egentligen vara. Sunday Bloody Sunday. Men nu är det äntligen fredag.

Idag ska jag flexa ut tidigare. Ser fram emot det.

I morgon lördag har vi städdag i föreningen. Har fått 3 mejl efter det första med en allt hotfullare ton efter hand om vikten av att delta. Trots att jag sa ja redan efter första. Flytta aldrig till HSB hörni. Till sist mejlade jag tillbaka och frågade om det var tänkt att jag skulle mejla tillbaka varje gång och säga att jag kommer. Irriterande. Det senare fick jag inget svar på. Förstås.

Läste just på FB att det florerar magsjuka bland hundar. Svår magsjuka. Så att små och känsliga hundar hamnar på sjukhus. Jag hoppas att det inte kommer till oss innan valparna flyttar. På söndag ska vi åka in till stan och gå i Trädgårdsföreningen en stund.

I USA väntar dom på en orkan. Så konstigt att man kan gå där och vänta på att katastrofen ska drabba en. Tahiti verkar vara en farlig plats att bo på. Där drar svåra orkaner förbi mest hela tiden. 80% av alla hus demolerade på ett område. Svårt att riktigt ta in och förstå. Skicka ner några av alla våra bilbrännare så kan dom få hjälpa till med att rensa och bygga upp igen. Så kanske dom kan få lite respekt för andras egendom och vad som är viktigt.

En reaktion på ”Friday Bloody Friday”

  1. Äntligen fredag!! 🙂 Vilka tråkiga människor du har att göra med i föreningen, ibland kommer man bara inte undan deras bitterhet.. hoppas städningen går smärtfritt!
    Håller tummarna för att hundarna klarar sig från magsjukan också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.