Godmorgon!

Vädret är ömsom regn ömsom minusgrader. Jag har haft tur som kunnat rasta hundar när regnet INTE öst ner.

Till helgen ska Mimi och jag gå en berikningskurs. Tänkte att det kanske blir något att ta upp på en kennelträff framöver. Berikning – ni vet som man gör med björnar m fl på zoo. Återskapar naturlig miljö t ex vid matsök.

I går kväll snörde jag på mig joggingskorna för första gången på mer än 1 år. Jag ska inte säga att jag precis joggade milen – fy sjutton så dålig kondis jag har! Hundarna tycker det är jättekul när jag sätter upp hastigheten. Även om jag inte springer så långa sträckor ökas hastigheten. Hundarna är vana vid att dom får bajsa och kissa och nosa bara på vissa sträckor. Ja alla utom Lisa eftersom det var första gången för henne, men hon gillar att springa mest av alla. Så jag ska nog fortsätta “springa” sisådär 3 ggr/v. Det går trögt att öva upp kondisen när man är äldre. Men jag känner verkligen att det behövs. Trots en smärtande och inflammerad fot.

Rör man mer på sig kan man äta mer också. Yes.

4 reaktioner på ”Godmorgon!”

  1. Yes…jag tänker också springa, när som helst nu. Haft trubbel med hälsporre, som jag börjar få ordning på. Men känner mig smårädd att börja springa igen, för överansträngd fötterna så kan jag vara tillbaka på ruta ett. Och ruta ett är hantera är men smärtsamt, när man har ett jobb där man står och går hela dagen. Att promenera och springa är skönt. Så bra jobbat!

  2. Jag fick tips om att skaffa sulor och skor på Foten i Linköping, sen dess har jag inga problem. Men det känns direkt om jag slarvat och gått barfota eller i fel skor. Det var helt underbart efter lång tid av smärta, att kunna gå ut och gå bara för att man har lust. Ska införskaffa löparskor så småningom.

    1. Samma här!! Ville inte lägga pengar på gjutna sulor först men fick ett par till jobbet bekostat av min arbetsgivare. Sen skaffade jag ett par privat också. Årets bästa investering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.