Godmorgon alla!

Fredag och slut på veckan.

Handen på hjärtat – har ni pyntat till advent än…? Själv ska jag se om jag hinner det i kväll eller morgon.

En helg full av aktiviteter! T ex viltspår. Och städning. Fattar inte hur snabbt hemmet förfaller. Darina har tuggat sönder en nalle i vardagsrummet och det hjälper inte upp saken precis.

Gilmore Girls får vänta till nästa helg fastän de nya avsnitten har premiär i helgen. Eller nästa-nästa! Eller mellandagarna… Nästa helg är både Stora och Lilla Stockholm. Jag har inte anmält. Känns både bra och tråkigt. Lara och Boy är i kanonform. Mimi också. Sen finns det alltid en stor infektionsrisk på Stockholms-utställningen. Det var därför jag inte anmälde – trodde jag skulle ha nyfödda valpar. Nu gick Xera tom och det blev inga. När det var helt klart hade anmälningstiden gått ut.

Sen hoppas jag att min nya valp har kommit nästa helg också. Då kan det vara bra att hålla sig hemma och ge valpen bästa möjliga start.

Men ändå…. Stockholm är ändå Stockholm! Även om själva utställningsresultatet mer är ett lotteri…..

2 reaktioner på ”Godmorgon alla!”

  1. Tråkigt att Xera gick tom.. såg verkligen framemot att se hennes och Katashis bebisar! Hoppas det kanske blir så längre fram istället 🙂

    Synd också att ni inte kommer till stora/lilla Stockholm iår.. Akimo kommer va där båda dagarna. Sen får vi se om domarna tycker samma som husse & matte gör eller ej, oavsett kommer det bli väldigt kul!
    Ni får heja på honom hemifrån istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.