Håller ni avstånd?

Jag håller avstånd.
Jag går inte i andra affärer än mataffärer och då på tider när inte alla andra går. Jag är ju lycklig nog att kunna välja.

Jag umgås utomhus. Och tur är väl det – det har hänt att den/de som jag umgåtts med har fått Corona efteråt.

Jag äter extra vitaminer. T ex C och D. Hjälper det? Ingen aning…

Hur som helst – det är så tråkigt så klockorna stannat. Arbetsgivaren har velat att jag börjar jobba lite igen och jag har sagt ja till det. Tiden bara försvinner iväg och precis som när man jobbar är det fredag hela tiden. Men nu, som pensionär under coronans mantel – är det negativt – helger när alla är lediga så är det folk överallt. Man kan inte ens rasta hunden utan att trängas.

Vaccinationerna kommer närmare. Ska ni vaccinera er? Ja – hur ska man göra….

En reaktion på ”Håller ni avstånd?”

  1. Vi försöker så gott vi kan att hålla avstånd. Men ibland så är det svårt när andra inte gör det… Och speciellt i mataffärerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.