Handla

Det är inte lätt att vara sina affärer trogna.

Allt oftare har affärer faktiskt inte hemma det man letar efter. Det är väldigt mycket enklare – och billigare och mindre tidskrävande – att handla på nätet.

Kattmat var det i går. Skulle ha en större säck Acana till katterna. Vi har en mindre djuraffär väldigt nära där jag bor – men där har man väldigt dålig koll. Många gånger har jag bett att dom ska ta hem “mitt” djurfoder eftersom dom faktiskt handlar med den sorten. Men ack nej – “kommer på tisdag” visar sig ALDRIG stämma med verkligheten. Inte 3 tisdagar senare heller.

Första affären i går var stängd. Andra – som är en STOR affär – hade visserligen Acana till katt – men bara EN säger 1, större påse. Och den smaken var fisk. Mina katter är inte förtjusta i fisk, men det enda val jag hade var att prova. Och nä – inte gillar katterna fisk. Nu heller.

Just denna affär ligger ganska många mil bort, så det blir till att åka fram och tillbaka för att byta, för det finns smakgaranti på Acana.

Och nä – igen – konstaterar jag – det blir Animail nästa gång. Sist fick jag visserligen försändelsen på Posten i stället för Schenker – vilket i sig leder till bekymmer. Posten kör inte ut tyngre paket – jo, man kan beställa utkörning och får sitta hemma och vänta från t ex 10-13 eller 17-21. Båda tiderna är knepiga när man dels arbetar, dels har djur. Att ringa Posten är också tidskrävande – man kan lätt få sitta 1-2 timmar i telefonkö.

Så otroligt kasst!!!

Schenker kör hem grejerna och ställer det utanför dörren – utan att pjåska med att paketet väger 20 kg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + åtta =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.