Hope for paws

https://www.youtube.com/watch?v=guXVL-mMcbI

Ny video från Hope For Paws

Jag har alltid tänkt att hur dessa hundar behandlas inte skulle kunna hända i Sverige – men nu tänker jag att vi är på väg dit. Snabbt.

Får dagens barn lära sig ha respekt för andra, respekt för djur, tycker ni? Jag vet inte. Dagens samhälle är så självcentrerat – jag vill ha en hund – NU! – då skaffar jag mej en! – men NU vill jag inte ha den längre – det är besvärligt, den skäller, jag har mindre tid etc etc – och då ska jag inte ha den längre! NU!

Det blir svårare och svårare att vara uppfödare. Ungdomar runt 20 är svåra att bedöma, och det är ofta dessa som vill ha hund. Har man envisheten, kunskapen, vilja till att traggla sig igenom svårigheterna? Vad händer när man separerar? Byter jobb? Får barn? Behåller man hunden eller ska man inte ha den längre när omständigheterna ändras?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.