Hur kan man

….vara så trött?

Låg till sängs hela helgen. Sov halva dagen i går. Sovit hela natten och det enda jag vill är att sova ännu längre.

Eller strypa Zelma som skrikit sen gryningen. Panda har hjälpt till. Hur kan 2 feta katter vara så övertygade om att dom kommer att dö om dom inte kan äta mitt i natten? Nej det hjälper inte att hälla upp massor av mat på kvällen. Den maten blir “gammal” efter några timmar och går ändå inte att äta.

3-dagars vecka denna vecka. Och jag jobbar bara 3 dagar veckan efter också. Inför pingst. Det ska bli skönt.

Nu går det åt 2 koppar kaffe för att få mig på fötterna.

5 reaktioner på ”Hur kan man”

 1. Meeeeee toooo Lena. Jag sover och sover och sover. Och sover och sover igen. Däremellan äter jag och äter. Dina små kissar och jag borde nog flytta ihop….

 2. massor av människor bara sover tror jag just nu Jag är så trött att det liksom gör ont i armarna

  1. Juica gröna juicer….

   Problemet är att när jag blir så trött börjar jag stoppa i mig fel saker. Jag måste undvika bröd och socker och äta mer grönsaker. Max halloumiburgare skulle jag kunna leva på. Och pizza. Nu har jag bestämt att jag får äta sånt skräp 2 ggr/veckan. Inte mer.

 3. jag äter bara pasta, godis och i stora lass. Har ingen mättnadskänsla.
  Det gör det hela tio resor värre.
  Ja, den burgaren är god!

  Orkade inte juica så jag köpte färdiga råsaftjuicer, alltid en början…
  Har sagt det förut, tycker du skall flytta till Stockholm och börja med catering till oss som vill äta nyttigt, men inte liksom orkar.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.