Hurra för Peder!

Vilket glädjande resultat att han vann Jerringpriset igen! Och så otroligt fult av övriga att göra ner Peder och hästsporten!

Alla som någonsin har haft en häst vet hur svårt för att inte säga helt omöjligt det är att hålla hästen frisk och i form. Hästar är inte fysiskt gjorda för att bli ridna på och stå på stall och går sönder hela tiden. Dessutom har dom en egen vilja. Och väger minst 500 kg.

Det krävs otroligt mycket av en ryttare för att rida sin häst så den är skadefri och på toppnivå. Minsta lilla ont i ryggen på ryttaren så är det kört och belastar hästen fel. Dessutom ska även hästen vara fysiskt på toppnivå, inte bara ryttaren.

Peder är dessutom garanterat den trevligaste människan inom alla sporter – så otroligt ödmjuk! Men det går väl inte hem idag när sinnebilden för en sportsman är av någon som skryter och kallar sig själv för bäst.

En annan rolig sak är att ridning ingår i friskbidraget från arbetsgivaren. Nu kanske jag ska titta efter plats i ridgrupp i alla fall? Skulle vara så himla kul att börja rida igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.