Idag är det lite bättre

Bloggen har inte uppdaterats så där väldigt frekvent sista månaderna.

Jag har inte haft ork. För ett par veckor sedan blev jag ordentligt sjuk också och orken försvann helt. I går orkade jag inte annat än ligga till sängs. Idag är det lite bättre.

Jag håller på och gnetar med att hitta lösningar för Olle, Darina, Lisa och Mimi i höst när jag tänker resa bort. Kommer fråga några av er i det närmaste. Det kostar uppåt 30 000 att ha 4 hundar på hundpang och det går ju inte för någon som snart blir fattig pensionär. Katt och fåglar är nog klara. Ja, ibland undrar jag varför jag håller på. Men den här resan har jag tänkt på så länge, i flera år. Den är en dröm som jag verkligen vill göra. Man måste uppfylla sina drömmar ibland!! Det är det som håller en uppe.

2 reaktioner på ”Idag är det lite bättre”

  1. Hej Lena. Hoppas att DU MÅR BÄTTRE.
    Om du vill ha hjälp med hundpassning i höst (en hund) kan vi tänka oss att hjälpa till, om vi kan och det passar in med din resa. Hör av dej.

    MVH Hans o Gunilla Runesson tel: 070 5601268 eller 0768 461984
    Vi som hade Gendo…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.