3 reaktioner på ”Javligtgott”

 1. jaha vad kul! Har röstat men inte sett resultatet.
  Han har helt nyligen tror jag lämnat sin anställning och kör nu sitt race. Tror att bloggen är i andra hand nu.
  Skulle vara kul ifall han gjorde lite färre hamburgare och gärna mer veganskt. Men det är ju hans grej. Han har lärt mig att göra köttfärssås med grädde och köttbullar med grädde och grillad sötpotatis. Men då är det Quorn färs och då ingår ägg. Men en bra början tänker jag.

  1. Allt som drar ner på kött är bra. Jag är inte helt inne på hans grej att vegetarisk/vegansk mat måste “härma” kött-maten. Men ibland längtar man efter köttbullar med gräddsås och lingon och då är det bra att det går att ordna. Jag upptäckte nyligen bacon gjord av soyaprodukter och tyckte den var helt okay…. Annars tycker jag att den vegetariska maten helt utan soyaprodukter är den godaste. I perioder äter jag ägg. Och ost. Andra perioder inte alls.

 2. jag som tyvärr är inne på färdig-produkter mm undrar litegranna om det verkligen kan vara nyttigt att äta så mycket soya som det blir då…allt, ok inte allt, men mycket är baserat på soya.
  Jag äter inga köpe-ägg, men äter ändå indirekt för ibland är det ägg i produkten. suck. Som quorn-färs tex, äter man ägg så är den kanon att göra taco-fredagsmys på…

  ja, jag äter alldeles för slarvig och “fel” enligt min målsättning. Men… en börja är alltid något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.