Jo ni

– precis när jag kände att jag inte pallade att gå timtal på hundrastningar varje dag utan behövde en ny cykel – så upptäckte jag att det var Cykelns dag. Beställde en ny cykel. Får den på tisdag. 😗😗😗 Flera tusen under gängse pris. Valp och chi kan sitta i cykelkorgen. Resten får springa bredvid. Blir bra! Igår när Rumis husse höll i BOY på promenaden passade han förstås på att dra sig ur halsbandet och sticka sin väg. Han gör så när nån han inte känner håller i honom och jag glömmer alltid bort det. Boy försvann utom synhåll. Lisa följde med först men kom sen tillbaka. Boy försvann ur sikte. Han gör så. Han kommer tillbaka när han har sprungit färdigt. Det gjorde han den här gången också. Men insikten om behov av cykel steg. Raskt. Och ännu mer efter att ha bråkat med hundar som drar i kopplet under 2.5 timmes promenad idag. På tisdag blir det cykel! Och cykeltur.

– och valpmaten var slut så åkte och handlade en säck plus ett gäng ben och fågelfrö och Sund hundmat. Och gissa vad???? Hundens dag! 20% rabatt!

– sen har jag förstås lyckats tappa den nya mobilen i asfalten. Kross och sprickskador. Nu är försäkringsbolaget kontaktat och resten får vi se. Förbannat.

2 reaktioner på ”Jo ni”

  1. Här uppskattas Sund hundmat. Så nu kör vi på det sedan ett par månader tillbaka. Fick ett smakprov i “vår” djuraffär och det passade vår kräsna fröken. Hon verkar gilla att det är lite mer “bitar” i den jämfört med både Mush och Vom som är mer färserade. Vi köper “puckarna” då det är lätt att bara ta fram så många som går åt. Tur det finns olika alternativ. 🙂

    Lycka till med dina cykelturer framöver!

    1. Sund hundmat är jättegott. Lite fundersam blir jag bara eftersom det inte innehåller några inälvor eller grönsaker – för mig blir det ett tillskottsfoder. Inte ett huvudfoder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.