Lö morgon

3e dygnet för valparna och det är nu mjölken rinner till ordentligt och viktuppgången börjar. Rumi är hungrig men måste hålla diet – precis som mamma Zum blev Rumi ordentligt dålig i magen av att äta 1 moderkaka. Många tikar tål det inte men Rumi hann äta 1 innan jag hann hindra henne. Gräsligt jobbig diarré blev följden men Rumi är bra igen sedan igår.

Härhemma är det rörigt och stökigt och det måste städas. Efter morgonpromenaden är det dags att ta tag i den saken. Inte precis något kul men det är skönt när det är gjort.

Ny mobil har flyttat in! Den gamla blev allt sämre och hade svårt hålla laddningen. Irriterande för den som alltid har mobilen med sig. Så en kväll när jag var riktigt trött beställde jag en Samsung galaxy s8. Lyckades i går kväll att föra över det mesta – så skönt att inte minnet är fullt precis hela tiden…. Jobbigt sitta och rensa bilder. Gick t o m bra att fixa Swish m m. Numera får man koden direkt i datorn. Hade glömt många koder men har lyckats fixa nästan allt. Omständigt när man ska byta telefon men nu hoppas jag att denna funkar i ett par år!

Ska vi inte gå ut snart?

En reaktion på ”Lö morgon”

  1. Vad duktig du är som fixar och grejjar med allting.
    Lyckliga hundar som får bo hemma hos dig.
    kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 20 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.