Lördag

För er som ev undrar – nej, det blev inget nytt objektiv…. 🙂 Skulle så gärna vilja ha ett som har mer räckvidd än 200 mm – men väntar och ser om jag kan få känna på ett i praktiken. Om nu någon affär skulle ha ett hemma i denna stad Linköping. Tips mottages gärna på bra specialaffärer för foto. Jag är ju nybörjare så jag vet inte…..

Idag har vi en bråd dag framför oss och i morgon är det första advent – snart jul!! – OCH en kennelträff för de av mina hundar som bor här i närheten. Speciell inbjudan för 2014 års valpar kommer senare och är tänkt under början av nästa år, ca feb-mars om vädret tillåter. Smille och Astrid bor ju båda ganska långt bort, men väntar vi för länge så är nästa års valpar på G.

Boy Mimi och Lara
Boy Mimi och Lara

Boy Mimi och Lara hälsar! Kärleken och tillhörigheten mellan dessa 3 är så självklar!

Mitt stora dåliga samvete är faktiskt Mimi och Pärlan. Jag har inte tränat som jag borde i höst. Pärlan känns deppad och Mimi har en sådan kapacitet att jag blir sjuk!!! Det tog 2 minuter att lära henne att lägga sig ner i dag på morgonen. Att gå runt med bakbenen med frambenen på en pall klarade hon omedelbart. Lara är väldigt intresserad men betydligt “trögare”. Sätta sig kan hon men att ligga ner är över hennes fattningsförmåga. 🙂 Men det är klart, jag har tränat mer med Mimi från början, när Lara kom hade vi mycket valpar härhemma som tog all tid. Lara är väldigt intresserad och följsam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.