Lugn söndag morgon

Valparna sov ända till kl 5. Så duktiga!

Lite ben och grisöra att tugga på.

Ut med dom stora på promenad.

Nu sitter matte och äter lite av varje till frukost i lugn och ro.

Valparna vid fötterna och Pärlan vid sidan som hoppas på smakbit. Men nej – magen var bra idag men det blir bara färskfoder ett par dar och inte så mycket. Det är dags för henne att sina. Plus att jag inte vill ha tillbaka diarréen.

2 veckor kvar innan detta gäng flyttar. Ska bli så roligt att få följa valparna framåt! Hoppas på många kort framöver! Det finns valpköpare som hämtar sin valp och sen i princip aldrig mer hör av sig – SÅ tråkigt! Dom kommer inte på valpträff eller andra träffar heller. Den valpen är “förlorad” för mig. Jag kan inte följa upp mitt avelsarbete. Plus att alla valpar faktiskt finns kvar i mitt hjärta och jag undrar alltid alltid hur det går. Sen finns det föredömliga valpköpare som är otroligt duktiga på att höra av sig och skickar kort med jämna mellanrum. Om ni följer bloggen vet ni vilka det är! Guldstjärnor till er!!!

2 reaktioner på ”Lugn söndag morgon”

  1. Mysig morgon, bra att Pärlan mår bättre i magen! 🙂

    Tråkigt att höra att kontakten har brutits efter att vissa valpköpare tagit hem valpen. Men som stolt shibamamma vill man väl ändå visa hur allt går med vardag, bus och träning? Med tanke på att jag kommer skicka både bild och video på Katsu till Rickard nu när han är bortrest så kommer det nog trilla ned både en och annan uppdatering i din mailbox 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.