Mål

En helt fantastiskt lyxig semesterdag idag!

Har skrapat Triss – en gåva från Teddy med matte och husse – och vunnit 50 kr! 🙂

Tittat på flaskan med Pirassununga – en gåva från Belle med matte! – och googlat recept.

Och tittat på dokumentären på SVT play om att vandra El Camino. Jag är verkligen inne på att göra den vandringen! Tar 1 dryg månad. 80 mil. Vill ha Pärlan med mig. Kanske ska vi göra vandringen när vi går i pension, Pärlan och jag? Och det ska vara på riktigt – med rygga. Inget fusk med att få grejerna körda omkring på bil. Jag ska bära allt själv och gå hela vägen. Japp minsann.

Nu ska jag gå ut och gå ett par mil som en starter till El Camino. Och njuta av en semesterdag i stillhet och utan något planerat.

4 reaktioner på ”Mål”

  1. El Camino låter intressant, men har hört att de har en maxgräns på 1,8 mil/dag om man vandrar med hund. Får inga stämplar på vandrarhemmen om man går längre.

    1. Nja, det stora problemet är nog snarare att hundar inte är tillåtna på vandrarhemmen. Det blir mycket dyrare att sova på hotell o BoB. Tälta är svårt eftersom det inte finns någon allemansrätt i Spanien och jag skulle faktiskt inte vilja kånka på tält i vilket fall.

      Man får sitt pilgrimspass om man gått de 10 sista milen, så om det finns en längdregel kan man ju hålla sig till den på slutet.

      Men hur man ska sova blir ett problem som sagt. Jag ska fundera på saken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.