Man får slut på

….dammsugarpåsar. Sätter sig och beställer nya på nätet.

Kaffet är på väg att ta slut. Beställer nytt. På nätet.

Ja så är det. Häromåret skulle jag ha valpkoppel och halsband. Åkte runt till 4 affärer – från Mjölby till Linköping så det gick åt både bensin och tid. Nej jag fick inte ihop så det räckte – även fast affärerna har ungefär samma produkter. Hem och beställa från nätet. Året efter skulle jag ha ETT säger ett valpkoppel men matchande halsband. Åkte runt till 3 affärer i Linköping. Hittade inget. Då blev jag så sur att jag gnällde till expediterna. Dom höll med om att det var dåligt.

Nu beställer jag alltid via nätet. Jag har gett upp på affärerna. Vilket inte hjälper upp det förstås. För affärerna. Däremot köper jag numera hundmaten i affärerna. Utom färskfodret Emmzo som jag köper betalar och får kört till en affär i närheten. Häromåret fick jag vänta 2 veckor på foder från Animail och då var det slut på min vänskap med det företaget. 2 veckor när dom gjorde reklam för att det skulle ta 2 dagar. Dessutom skickade dom fel. Rättade till det efter tillsägelse men som sagt – jag hade varit tvungen köpa 1 extra säck under väntetiden och där damp mitt förtroende för Animail i botten.

Så det gäller för företagen att sköta sig! Om dom ska behålla kunder.

Men annorlunda har det blivit på bara några få år. Nu försöker affärerna locka med upplevelser. När det enda jag vill ha är bra produkter till så lågt pris som möjligt. Och till minsta möjliga besvär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.