Måste berömma

– dom små!

Att ta hand om små valpar är som att ta hand om spädbarn, det är jobb dygnet runt och varje gång man sätter sig med en kopp kaffe eller en tallrik mat så är det något som händer så man måste rusa iväg!

MEN – vet ni att jag inte en enda gång har behövt torka en enda liten kissfläck efter dom här 2 killarna…? Inte en enda gång!

I går höll vi på med en massa som gjorde valparna upp och ner – idag har vi tagit det lugnt, passat mat och sovtider – och allt har varit flow flow flow. Inga valpar har skrikit. När vi har gått ut har dom fått sitt grisöra som dom lagt sig att tugga på.

Pärlan bad om att få valpledigt – för allra första gången. Hon ville gå upp och vila. Det var då Lara fick vara barnvakt. Hon slog den ena valpen i huvudet med en hörntand – snabbt och effektivt – när den inte ville lyda. Skrik och tjut. Sen var det lugnt och hon fick vara ifred. När valparna ville gå ut följde hon efter – inte för att hon gör något med dom – men när grannhunden kom för nära gick hon ut och gav upp ett enda kort skarpt varningsskall.

Jag har städat, tvättat, badat Pärlan (behövligt). Dom stora får inte så långa promenader just nu – Darina håller på och gör mej galen. HON bajsar inne minst 1 gång om dan. Valparna som är 6 veckor gör det INTE. Men annars har allt flutit som en stilla dröm idag, så behagligt! Det jobbigaste dom gör just nu är att bada i vattenskålen.. 🙂

3 reaktioner på ”Måste berömma”

  1. Vi får hoppas att duktigheterna håller i sig de sista två veckorna hos dig, de har varit så duktiga hittills 🙂 Och hur härligt är det inte att ha barnvakter hemma, super-Lara!

    Jag kanske borde köpa ett extra set med mat och vattenskålar, även om de jag köpt är i rostfritt och känns bra så kanske den välter om det plötsligt blir baddags haha 🙂 Får kika på tyngre skålar i dagarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 14 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.