4 reaktioner på ”Måste man jobba?”

  1. Håller med…men för att kunna ha en bra fritid behöver jag jobba……men visst vore det friare att inte behöva

  2. ….Men jag är ju så gammal att jag skulle kunna gå i pension. Om jag ville. Och om man inte bleve så fattig…

  3. Suck ja, det är ju det där med inkomsterna ja. Konstigt det dära, här jobbar man ett liv och kan inte sluta när man vill när man får. Nåt systemfel är det allt.

    1. Ja verkligen. Jag tittar på reglerna och dom har gjort allt för att jävlas för att se till att man jobbar så länge som möjligt. Tittade i Aftonbladet på morgonen. Nu tänker dom höja skatten för pensionärer som flyttar utomlands också. Märkligt. Sug ut dom bara. Så mycket som det bara går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.