Max hamburgare

Kära Max!
Eftersom Max hamburgare med tillbehör står mig extra varmt om hjärtat skriver jag nu detta öppna brev till er.

Jag vet inte vad Macdonalds gör men deras hamburgare smakar alltid likadant. Sommar som vinter. År ut och år in. Var i Sverige man än handlar.

Det gör INTE Max.

Jag har ju snöat in totalt på era Haloumiburgare och era pommes är det godaste som finns. Ja, i alla fall när det smakar som det ska.

Det är med förvåning jag kan konstatera att ALLT med Haloumiburgare kan smaka helt olika även om man handlar på samma ställe. Ofta får man fel saker på burgaren. Jalapeñosalsan fattas ibland. Den som är så god! Ibland är den ersatt av någon illgrön söt smet. Helt fel!

Ibland är själva burgaren hårdstekt så att den går att bryta. Ibland bara ljummen.

Pommesen är sällan eller aldrig nygjord. Det har bara hänt mig vid 1 enda tillfälle och då var den himmelsk! Himmelsk! Oftast är den seg och ljummen. Gammal. Inte speciellt god.

Jag älskar ju lakrits och hallon, så vid ca 8 gånger har jag försökt köpa Lyxshaken. Jag har bara fått den 4 gånger. Resten av köptillfällena har maskinen varit trasig. Senast idag. Av de 4 gångerna har det bara varit 2 gånger som glassen varit vad jag uppfattar som korrekt. Alltså att det funnits både lakrits och hallon i den. Som det lovas. Men då var den otroligt god!

Express-kassan verkar vara ett skämt. Som gör att man får vänta extra länge. Personalen liksom irrar runt lapparna på ett förvirrat sätt. Och stirrar frånvarande på dem. Gång efter annan. Express-beställningarna tar alltid längst tid.

En del av er personal – inte alla men tillräckligt många för att det ska bli svårt! – rör sig liksom i ultrarapid. Det måste vara svårt att gå så sakta! Och ta så lite kontakt med kunden. Idag väntade jag i 7 minuter trots att jag var helt ensam i lokalen. Det var bara glass jag ville ha. Men det gick inte. Som sagt.

Jag vet inte Max vad ni ska göra åt era svårigheter – men ni måste! Just nu lagar jag mina egna Haloumiburgare ett tag framåt. Då vet jag att det bli korrekt! Glassen är ju ändå ganska omöjlig att köpa så den får vara. Ni är ju bäst i Sverige bara allt fungerar!

Kanske ni ska kontakta Macdonalds och fråga hur dom har gjort….?

En reaktion på ”Max hamburgare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.