Metereologerna och jag

– Vi bor nog inte på samma plats.

Kallaste sommaren på 50 år – VA! Verkligen inte! Det har funnits bra mycket kallare somrar än denna!

Nu ska det “äntligen bli sol” – men herregud, solen skiner ju prick varje dag! Gassar och skiner så det är omöjligt att gå långpromenader mitt på dagen eller eftermiddagen. I förrgår kom regn men det är bara lätta skurar som snabbt försvinner. Man har en jäkla tur om det skulle råka komma lite regn.

Gräsmattan har jag klippt vid 2 tillfällen – på försommaren. Den är gul och helt borttorkad.

I Sturefors behöver vi REGN. AC:n på bilen har inte fungerat i sommar och det har varit plågsamt varmt att ta bilen någonstans. Omöjligt.

Så bor vi på olika ställen – meteorologerna och jag….? Tydligen!

Detta är min sista semestervecka och nu är jag lovad sol – igen… Surprise surprise! När kommer äntligen regnet…? På onsdag. Om man nu ska tro på meteorologerna. Men det har dom lovat hela sommaren och det har aldrig inträffat så fan tro’t….

En reaktion på ”Metereologerna och jag”

  1. Meterologerna bor nog i Göteborgsområdet.. för här har det vart kasst, vi vill ha sol! Du kan få vårt väder om vi får ditt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.